Min nye interesse - silver hollowware

Hej med jer. Jeg har længe haft en interesse for samlerobjekter og andre sjove og lidt specielle ting som man kunne samle på og have stående fremme. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men det der med at samle ting har altid været mig. Da jeg var lille var det små pæne sten og flotte grankogler som jeg samlede på. Med tiden blev det lidt større og mere værdifulde ting. Engang samlede jeg endda på gamle cykler!

Nu er min interesse for gamle cykler dog svundet lidt ind og jeg har fundet en ny passion - nemlig silver hollowware. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men der er noget som tiltrækker mig omkring silver hollowware. Om det er udseendet eller værdien kan jeg ikke svare på, men der er et eller andet!

Allegrofilm.dk

Allegrofilm.dk lyder som en ordleg. De tre ord alle, gro og film giver noget i retning af, at alle vil gro en film. Men sådan er det nok ikke tænkt. I stedet er det nok bare et forsøg på at finde et originalt navn. Det er lykkedes. Og hvem elsker ikke at se film? Det kan godt være, at ikke alle elsker den samme slags film, men de fleste har en eller anden type film, som de godt kan lide at se. Om det så er science fiction, serier, krimier eller noget helt fjerde, varierer fra person til person. Og så findes der selvfølgelig også dem, som bare elsker alle former for film. Film er spændende, fordi de fortæller en historie på en meget mere levende måde end for eksempel en bog gør det. Det får alle med på moden, også dem som ingenlunde er læseheste, herunder mig selv. Jeg kan klart bedre lide at se film, fordi jeg måske mangler den tålmodighed, der kræves til at læse bøger. Alligevel vil jeg ikke undvære handlingsforløbet, og derfor er film en god ting for mig. De har for det meste en passende længde, så det kan betale sig at sætte sig i sofaen for at se dem, men alligevel når man ikke at blive træt, fordi den er meget detaljeret. Mennesker i alle aldersgrupper ser film med stor begejstring, og det har varet lige siden de første film blev udgivet.